Published On: mie, Dec 19th, 2012

Bucurie adusa unui copil de Craciun, Daniela, un copil crescut intr-o familie de asistenti maternali va pleca la Disneyland

Share This
Tags

* Daniela, o fetita din Braila, crescuta intr-o familie de asistenti maternali, a castigat marele premiu al concursului “Carrefour ofera o calatorie de vis la Disneyland Resort Paris” *

Daniela creste intr-o familie subtitutiva de asistenti maternali, Balaban  Sorin sI Marian  in care se afla in prezent 5 copii, 2 fete si 3 baieti, cu varste cuprinse intre 11 luni si 9 ani. Vyspianschi Daniela are 9 ani si este eleva in clasa a III-a in cadrul Scolii “Mihai Viteazul”. In cadrul concursului de desene de Craciun organizat in luna decembrie in scoala Daniela a participat cu un desen priopiu cu care a si castigat preimiul I, in urma unei trageri la sorti.

Festiviattea de desemnare a castigatorilor sI de inmanare a premiilor a avut loc in Carrefour. Excursia castigata de Daniela la Disneyland Resort Paris include un pachet familial cu 2 adulti si 2 copii, deplasare dus-intors, cazare, taxe, toate suportate de organizator.

Vestea a bucurat-o enorm pe micuta dar si pe familia in care traieste si care doreste sa o adopte pe Daniela. Fetita va fi al doilea copil adoptat de familia Balaban alaturi de Petrica de 8 ani care a fost adoptat in anul 2010.

Intrebata fiind “Cu cine vei merge in aceasta excursie?”, Daniela  a raspuns emotionata: “cu mama, tata si fratele meu”

Comentarii

comentariu

About the Author

-