Published On: lun, Dec 3rd, 2012

Bate vantul la ghiseele Directiei de Asistenta Sociala, brailenii nu se inghesuie sa primeasca ajutorul de incalzire

Share This
Tags

* Mai putin de jumatate dintre brailenii care au fost debransati  de la CET in urma reconfigurarii zonelor unitare de incalzire in sistem centralizat au depus cereri pentru a primi bani sa isi achizitioneze centrale termice sau convectoare *

SC CET Braila a debransat de la reteaua de termoficare consumatorii aflati la capete de retea sau in blocuri unde au ramas putini abonati, in numar de 211. Acestia pot fi beneficiarii unor ajutoare financiare din partea municipalitatii pentru achzitionarea unor centrale termice sau convectoare. Dintre ei au depus cerere pentru ajutorul din partea municipalitatii doar 85 de persoane. Dintre cei 85 de braileni, 69 au primit deja banii, cererile fiindu-le aprobate de Primarie.

Ajutorul financiar pentru cumpararea unui convector in valoare de 800 de lei a fost solicitat doar de 8 persoane. Cei mai multi, respectiv 63 de braileni, au cerut ajutorul de 1.800 de lei pentru a-si cumpara o centrala termica. Acordarea acestor ajutoare pentru achizitionarae centralelor termice sau a convectoarelor a fost stabilita printr-o hotarare a Consiliului Local Muncipal din 26 septembrie 2012.

Pentru cei 69 de braileni Primaria a acordat pana in prezent, per total, suma de 118.200 de lei. Cel care primeste banii, se obliga sa prezinte, in termen de 30 de zile de la data acordarii ajutorului finaciar, factura sau chitanta, prin care sa dovedeasca faptul ca suma incasata a fost cheltuita in scopul in care a fost acordata.

Comentarii

comentariu

About the Author

-