Published On: mie, Dec 19th, 2012

Banel se saruta non-stop cu Cristina de cand s-a intors in Bucuresti

Share This
Tags

* Banel Nicolita si-a agatat ghetele in cui pentru cateva zile, in perioada sarbatorilor de iarna, si isi dedica aproape tot timpul logodnicei sale, Cristina *

Aparatul de fotografiat i-a surprins de curand pe mijlocasul echipei Saint Etinne, Banel Nicolita si pe logodnica lui Cristina cum se giugiuleau intr-unul din mall-urile bucurestene. Cei doi au iesit la un suc cu bunul prieten al lui Banel, Vali Badea, si cu iubita acestuia, iar pe tot parcursul intalnirii nu s-au putut abtine sa se sarute si sa se harjoneasca, semn ca iubirea nu piere mereu dupa cativa ani de relatie.

Braileanca Gabriela Cristina si mijlocasul de la Saint Etinne s-au cunoscut in 2008, pe vremea cand ea era inca studenta la Finante Banci, iar el juca pentru Steaua. Dupa cateva luni de relatie, cei doi s-au mutat impreuna, in apartamentul fotbalistului din Prelungirea Ghencea, iar acum planuiesc sa se casatoreasca. Luni seara, Banel si Cristina au zabovit mai bine de doua ore la o terasa alaturi de fostul coechipier al stelistului, timp in care au depanat amintiri si s-au distrat copios. Din cand in cand, Banel scotea distrat telefonul mobil si le arata diverse fotografii celorlalti, gest care-i distra ca la commanda. Dupa ce s-au ridicat de la masa, cei patru au plecat spre iesire, dar o intamplare neprevazuta i-a tinut pe loc alte cateva minute. Banel si Cristina au profitat de ocazie si s-au mai giugiulit un pic. Protector, fotbalistul si-a imbratisat iubita si a sarutat-o grijuliu pe frunte. Bine-dispusa, Cristina a inceput la un moment-dat chiar sa danseze prin mall, reactie care i-a distrat pe Vali Badea si pe iubita acestuia.

Cristina i-a fost alaturi, in ultimii patru ani, si la bune si la rele lui Banel, inclusiv cand acesta a fost trimis pe tusa de o accidentare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-