Published On: joi, Dec 20th, 2012

Avand in vedere atentionarile meteorologice, municipalitatea este preocupata de persoanele fara adapost

Share This
Tags

* Pe soseaua Ramnicu Sarat este amenajat un spatiu special in care sunt adapostiti oamenii strazii * Pana in acest moment au fost transportate in acest adapost 25 de persoane care nu au un acoperis deasupra capului *

Avand in vedere “Atentionarea de timp friguros”, in aceasta perioada o atentie deosebita a fost acordata persoanelor aflate in dificultate si fara adapost pe raza municipiului Braila.

“In perioada 12- 19 decembrie au fost depistate 13 persoane fara adapost. Acestea au fost transportate in cadrul asezamintelor special amenajate pentru a prelua aceste persoane aflate in dificultate si fara locuinta, pe durata anotimpului de iarna.

Aceste actiuni sunt zilnice si vor continua pe toata perioada vremii deosebit de rece”, a precizat directorul Politiei Locale Traian Jipa.

“25 de persoane au fost aduse in amplasamentul de pe soseaua Ramnicu Sarat. Trebuie sa avem grija de semenii nostri, dar si ei sa-si aiba de grija. Pentru masa de Craciun ei vor primi si ceva bunatati. In continuare se acorda ajutoarele comunitare mai putin uleiul si faina care nu au sosit inca, aceasta problema fiind la nivel national. Inregistram un procent de 75% din cei care trebuie sa-si ridice aceste ajutoare”, a declarat primarul Brailei Aurel Simionescu.

Municipalitatea va continua sa desfasoare aceste actiuni pe toata perioada anotimpului rece.

Comentarii

comentariu

About the Author

-