Published On: sâm, Dec 22nd, 2012

Arestat pentru viol

Share This
Tags

O femeie a fost batjocorita la batranete

* Fara sa tina cont de faptul ca femeia pe care a violat-o ar putea sa-i fie mama, barbatul in varsta de 35 de ani a dat buzna in casa batranei si a obligat-o sa intretina raporturi sexuale cu el *

Cea care a sesizat organele de cercetare penala asupra infractiunii comise a fost chiar fiica victimei, in varsta de 35. Aceasta a sesizat prin intermediul serviciului de urgenta 112, in toiul noptii faptul ca, mama ei a fost violata cu o seara in urma.

“La data de 19 decembrie, la orele 00:05, C.M in varsta de 35 de ani, din satul Silistraru, comuna Traian, a sesizat la Politie, apelând numarul de urgente 112, faptul ca mama ei, C.M de 56 de ani, din aceeasi localitate, a fost violata de consateanul F.N de 35 de ani.

Echipa de cercetate a stabilit ca, in seara de 18 decembrie, in jurul orelor 21:00, barbatul a patruns cu forta in locuinta femeii si a obligat-o sa intretina cu el raport sexual. In dimineata zilei de 19 decembrie, politisti din cadrul Sectiei 2 de Politie Rurala Braila l-au depistat pe cel in cauza, care se sustragea cercetarilor, si l-au retinut, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, pentru comiterea infractiunilor de viol si violare de domiciliu”, a declarat agent principal de politie Camelia Bucur, din cadrul Biroului de presa al IPJ Braila.

In data de 20 decembrie acesta a fost prezentat Judecatoriei Braila, care a admis propunerea procurorilor si a emis pe numele lui mandat de arestare preventiva, pe o perioada de 29 de zile, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-