Published On: Soare, Dec 16th, 2012

Aport substantial la bugetul de stat, 16.570 de lei rezultati din amenzile aplicate

Share This
Tags

*Pentru fiecare faradelege comisa, Brailenii au scos bani din buzunar * 92 de conducatori auto au platit scump pentru incalcarea legii *

La Braila, putem spune ca fiecare conducator auto are propriul Cod Rutier, sau in cazul unora, ca acesta nici nu exista. De la tinerii care doresc sa impresioneze prin calcarea la maxim a pedalei de acceleratie, pana la soferii de pe maxi- taxi care omoara cetatenii pe trecerea de pietoni, toata lumea incalca legea. Din faradelegile comise de soferii imprudenti, de cele mai multe ori rezulta victime nevinovate.

“In zilele de 14 si 15 decembrie, lucratori din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila pentru constatarea de contraventii si prevenirea, respectiv, combaterea infractiunilor rutiere. Politistii au constatat 92 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 16.570 de lei, au ridicat in vederea suspendarii doua permise de conducere si retras un certificat de inmatriculare”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

In cele mai multe cazuri, victimele sunt copiii sau varstnicii, care sunt surprinsi de catre vitezomani chiar pe trecea de pietoni. Un exemplu este recentul caz al inginerei de la “Braiconf”, care a fost izbita de un maxi- taxi cand traversa regulamentar pe trecea de pietoni din intersectia strazii Grivita cu strada Scolilor. Conducatorul auto risca acum ani grei de inchisoare, dar orice sanctiune aplicata acestuia, nu o poate readuce la viata pe femeia de 47 de ani.

Comentarii

comentariu

About the Author

-