Published On: Soare, Dec 2nd, 2012

Angajatii de la Evidenta Populatiei, pe teren cu urne mobile

Share This
Tags

In saptamana aceasta, reprezentantii Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor (SPCLEP) Braila se vor deplasa in localitatile brailene izolate cu urne mobile si camere digitale, pentru a intocmi acte de identitate pentru cei interesati sa voteze.

Seful SPCLEP Braila, comisar sef de politie Mirela Iolanda Cruceanu, a precizat ca aceasta actiune va avea loc in ultima saptamana de campanie, directiva venind din ordinul Ministerului Administratiei si Internelor (MAI).

“S-a dispus o serie de masuri prin care se va facilita obtinerea actelor de identitate de catre persoanele care nu detin acte valabile. Incepand de saptamana viitoare, vom intensifica deplasarile cu urna mobila si aparatele digitale in localitatile aflate la distante mari fata de sediul din municipiul Braila, cu scopul de a prelua imagini si cererile pentru obtinerea cartilor de identitate”, a mentionat comisar sef de politie Mirela Iolanda Cruceanu.

Totodata, oficialii MAI au dispus extinderea programului de lucru cu publicul, inclusiv sambata si duminica in ziua alegerilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-