Published On: lun, Dec 10th, 2012

Adio ARD!

Share This
Tags

Alianta formata din PDL, FC si PNTCD s-a dizolvat!

Alianta Romania Dreapta a incetat dupa data de 9 decembrie, aceasta fiind constituita doar in scopul alegerilor parlamentare. Nici rezultatele foarte slabe nu au ajutat. In ciuda faptului ca fostul ministru Ungureanu avea o viziune puternica in ceea ce priveste ARD-ul, alianta s-a dizolvat imediat dupa alegeri.

“ARD a încetat. Ca sa continue amorul trebuie o alta întelegere. Pâna una alta suntem liberi de contract”, a declarat vicepresedintele FC, Gabriel Biris.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a convocat pentru vineri Colegiul Director al partidului, din care fac parte membrii conducerii centrale a PDL si liderii organizatiilor judetene.

La fel de rezervat este si liderul NR, Mihail Neamtu , al carui proiect, Noua Republica, spune ca trebuie sa continue. Cât priveste ARD. Neamtu  spune ca este nevoie de “unitatea dreptei în fata colosului USL”, însa o decizie trebuie luata de toate formatiunile componente.

Desi exista surse care confirma ca Blaga se gandeste serios sa-si dea si el demisia, secretarul executiv al PDL, Theodor Paleologu, a declarat, ca este de parere ca liderii partidului nu trebuie sa se grabeasca sa-si dea demisiile dupa rezultatul alegerilor, aratând ca astfel de decizii nu trebuie luate la cald.

Comentarii

comentariu

About the Author

-