Published On: lun, Dec 17th, 2012

A incercat sa isi puna capat zilelor, un barbat s-a aruncat de la etajul 4 al blocului

Share This
Tags

* Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca barbatul prezenta leziuni produse prin cadere de la inaltime * Victima a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Braila *

Ieri, la orele 16.05, ofiterul de serviciu din cadrul Politiei Municipiului a fost sesizat telefonic, prin apelul de urgenta 112, de braileanca O.Chira, cu privire la faptul ca l-a vazut cazut pe sol, în dreptul blocului în care locuieste, pe vecinul ei, Stoian Nicu in varsta de 53 de ani.

“Pâna la sosirea echipei de cercetare la fata locului, victima a fost preluata de o ambulanta si transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, unde a primit îngrijiri medicale si s-a stabilit ca prezinta leziuni produse prin cadere de la înaltime. Politistii au efectuat cercetari la fata locului si au întocmit dosar de cercetare penala, fiind desfasurate cercetari pentru clarificarea situatii de fapt”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

In momentul in care barbatul a incercat sa-si incheie socotelile cu viata, aruncandu-se de la etajul 4 al blocului, era singur acasa, sotia acestuia fiind la serviciu. Victima a fost gasita de catre ambulantieri in gradina blocului G3 de pe strada Pontonieri, cazut cu fata in jos, acesta fiind imbracat in pijamale. La sosirea ambulantei a fost gasit in decubit lateral stang, inconstient cu halena etanolica cu tegumente marmorate reci si puls periferic imperceptibil. In urma impactului cu solul, barbatul de 53 de ani s-a ales cu traumatisme la nivelul coloanei cervicale, lombare, toracale si fracturi costale.

In momentul de fata victima se afla internata in sectia de chirurgie toracica a Spitalului Judetean Braila, sub atenta supraveghere a medicilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-