Published On: lun, Dec 3rd, 2012

A furat si a intrat pe mana politistilor

Share This
Tags

* Un tanar de 29 ani a comis mai multe infractiuni de furt, motiv pentru care el a fost saltat de oamenii legii *

In dimineata ultimei zi a week-end-ului trecut, o patrula din cadrul Biroului Ordine Publica, in timp ce efectua serviciul de patrulare pe Aleea Soarelui, a depistat un tanar brailean de 29 ani, in timp ce sustragea bunuri dintr-un garaj amplasat in parcarea blocului A59.

Politistii au stabilit ca acesta a sustras o bicicleta si intentiona sa sustraga si alte bunuri.

“Cercetarile au fost preluate de judiciaristi din cadrul Biroului de Investigatii Criminale. Acestia au extins cercetarile si au stabilit ca cel depistat a mai comis doua furturi, in noaptea de 29 spre 30 noiembrie 2012, când, prin efractie, a patruns intr-un alt garaj, situat pe Aleea Soarelui. Ajuns la locul cu pricina, a sustras o bicicleta si unelte electrice. In noaptea de 19 spre 20 noiembrie, a sustras o bicicleta dintr-o boxa amplasata la parterul unui bloc de pe strada Daciei. Bunurile sustrase, pe care autorul le depozitase intr-o locuinta din satul Varsatura, au fost recuperate de politisti si ridicate in vederea cercetarilor”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Fata de acest tanar a fost inceputa urmarirea penala sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat, fiind retinut pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, si incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Braila. Urmeaza sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva, cercetarile fiind continuate pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-