Published On: mar, Dec 11th, 2012

A abuzat de increderea colegei sale, o eleva a fost jefuita de colega ei de clasa

Share This
Tags

*Infractoarea a profitat de neatentia prietenei sale si i-a sustras cheia apartamentului, in care a patruns atunci cand partea vatamata era la scoala *

O tanara braileanca a ajuns infractoare la numai 18 ani. Aceasta a profitat de naivitatea victimei, si intr-un moment de neatentie, i-a sustras cheia apartamentului in care locuieste singura. Infractoarea a revenit ulterior in casa colegei sale, in timp ce aceasta era la cursuri.

“Saptamana aceasta, braileanca C.S in varsta de 18 ani a reclamat la Politie, faptul ca, C.I de 18 ani, din satul Cuza Voda, comuna Stancuta, colega de clasa, i-a sustras din locuinta bijuterii si bani Din verificarile efectuate de oamenii legii a rezultat ca cea reclamata, profitând de neatentia persoanei vatamate, i-a sustras din buzunarul hainei cheia de la usa de acces in apartamentul parintilor acesteia, unde locuieste singura. Pe timpul cursurilor, a patruns in locuinta ei, in zilele de 23 noiembrie si 10 decembrie 2012, si a sustras suma de 800 de lei si bijuterii din aur”, a declarat inspector principal de politie, Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Valoarea totala a prejudiciului este de 4.400 de lei. Organele de cercetare penala au efectuat cercetari la fata locului si au intocmit fata de infractoarea de 18 ani dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-