Published On: joi, Dec 6th, 2012

„Am încercat sa impun o noua conduita in politica locala, bazata pe respect”

Share This
Tags

* Ne spune Catalin Boboc, candidatul USL pentru Senat în Colegiul II Braila

Peste 30 de zile de intâlniri cu oamenii, de alergatura dintr-o comuna in alta, de la un miting la o intrunire cu alegatorii. ”A fost poate cea mai grea luna din viata mea, dar a fost extraordinar de frumoasa. Am trait totul la maxima intensitate”, marturiseste Catalin Boboc, candidatul Uniunii Social Liberale pentru Colegiul II Senat Braila. Prima concluzie pe care a tras-o candidatul Catalin Boboc este ca oamenii s-au saturat de scandal, de circ, asteapta solutii concrete si responsabilitate din partea parlamentarilor. ”M-am intâlnit cu mii de oameni si imi este foarte clar ca brailenii, indiferent daca stau in oras sau in mediul rural,  au nevoie de solutii. Trebuie o atitudine pozitiva, constructiva, nu una de vesnic scandal. In toata aceasta perioada, am transmis oamenilor ideile mele despre cum ar trebui sa arate judetul asta si despre ceea ce trebuie facut pentru a depasi problemele cu care ne confruntam. Am incercat sa impun o noua conduita in politica locala, bazata pe respect, atât intre politicieni, cât si al politicienilor fata de oameni”, spune Catalin Boboc.

Candidatul USL a constatat ca deciziile proaste luate in ultimii ani au facut ca alegatorii sa se uite cam cu neincredere la clasa politica si tocmai de aceea scandalurile trebuie sa inceteze. ”Oamenii spera ca va fi mai bine, ca vom trai cu demnitate, ca ne vom creste copiii aici, in aceasta tara, a noastra, si nu aiurea, prin lume. Din pacate, contracandidatii mei au avut o alta viziune asupra acestei campanii. Nu au venit cu niciun proiect, cu nicio propunere, insa au recurs la minciuni si mizerii pentru a ma discredita. Ceea ce nu inteleg ei este faptul ca brailenii s-au saturat de inventii sau de propuneri bombastice, fara baza in realitate. Reactiile oamenilor mi-au demonstrat ca am facut o alegere corecta si ca ma bazez pe sustinerea lor, iar pentru acest lucru tin sa le multumesc oficial”, spune Catalin Boboc.

„Trebuie sa scapam de cei care si-au batut joc de oameni”

Prezenta fiecarui brailean la scrutinul de duminica este foarte importanta, pentru ca rezultatul final sa fie unul in favoarea schimbarii, spune Catalin Boboc. „Brailenii au raspuns pozitiv la campania electorala pe care am dus-o, m-au intâmpinat chiar cu bucurie. Oamenii constientizeaza momentul de rascruce in care ne aflam, dar trebuie sa luptam pâna la sfârsit. Trebuie sa mergem la vot si sa nu ne lasam atrasi in capcana „lasa, oricum câstigam, ce sa mai merg si eu”. Lucrurile nu stau asa. Trebuie sa iesim la vot pe ploaie, pe frig, intr-un ultim efort de a scapa de cei care si-au batut joc de România, de cei care au invrajbit toate categoriile socio-profesionale si de vârsta din tara. Majoritatea oamenilor cu care am discutat s-au aratat revoltati de faptul ca guvernarea portocalie a cerut intelegere in ceea ce priveste masurile de austeritate, in timp ce ei au facut din statul român afacerea personala. Ca guvernele Boc au furat românilor drepturi fundamentale, luându-ne, pe rând, dreptul la munca, dreptul la sanatate, dreptul la invatatura, dreptul la un trai decent. In final, ne-au furat si ultima arma de aparare – votul – la referendumul din vara. USL incearca sa repare ceea ce au distrus ei in opt ani, iar aceste sase luni cât am fost la guvernare sunt o dovada clara in acest sens ”, crede Catalin Boboc, candidatul USL.

Comentarii

comentariu

About the Author

-