Published On: lun, Noi 19th, 2012

Ziua Internationala a Drepturilor Copilului celebrata la Braila

Share This
Tags

* Cu ocazia zilei internationale a drepturilor copilului, centrul de informare europe direct braila organizeaza concursul “eu vreau sa imi cunosc drepturile” *

In zilele de 20-21 noiembrie 2012, incepand cu  ora 12:00, cand intreg mapamondul celebreaza Ziua Internationala a Drepturilor Copilului, la sediul Asociatiei  Centru de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila Braila (C.I.D.I.E.D.D) din statiunea  Lacul Sarat, Vila Lacramioara are loc evenimentul Concurs „Eu vreau sa-mi cunosc drepturile!” organizat de Asociatia C.I.D.I.E.D.D. prin Centrul de Informare Europe Direct Braila in parteneriat cu Promenada Mall Braila, Inspectoratul Scolar Judetean si Consiliul Judetean Braila.

Concursul se va desfasura in doua serii, la fiecare serie participand cate 60 de elevi si 12 cadre didactice din scolile brailene.

Ziua Internationala a Drepturilor Copului se sarbatoreste pe 20 noiembrie pentru ca la aceasta data a fost semnata Convetia cu privire la drepturile copilului in 1989. Aceasta zi are ca scop sensibilizarea opiniei publice asupra drepturilor fundamentale ale copiilor  si contribuie la incluziunea sociala a copiilor vulnerabili si accesul la drepturile pe care le au acestia.

Comentarii

comentariu

About the Author

-