Published On: Soare, Noi 25th, 2012

Vesti bune din partea Consiliului Judetean Braila GBS: “Interesul este sa aducem medicii acasa!”

Share This
Tags

* Medicii tineri, braileni beneficiaza de locuinte de serviciu *

In sedinta ordinara, a Consiliul Judetean Braila, care a avut loc vineri, 23 noiembrie 2012, presedintele a anuntat ca sunt puse la dispozitia medicilor tineri, doua locuinte de serviciu.

“In orasul nostru, va veni o familie de medici, cu doi copiii si de aceea le-am pus la dispozitie o locuinta in zona Spitalului Judetean. Aparatementul este mobilat, iar ei vor fi nevoiti sa isi plateasca doar utilitatile. Am vazut ca la usa spitalului sunt din ce in ce mai multi medici, iar acesta este si interesul nostru sa ne aducem medicii acasa”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu.

“Am dat dispozitie sa se puna afise cu ofertele pe care le are Braila, in facultatile de medicina din Bucuresti, Cluj, Iasi si Targu Jiu”, a adaugat Gheorghe Bunea Stancu.

La Braila sunt asteptati trei medici, unul radiolog si un medic specialist in diabet, nutriatie si boli metabolice, care sunt sot si sotie, si un medic ginecolog pentru Spitalul de obstetrica si ginecologie Braila. Medicii care vin in Braila, vor avea un contract pe 10 ani. Conducerea Spitalului Judetean intentioneaza sa trimita toti medicii braileni la cursuri de perfectionare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-