Published On: vin, Noi 9th, 2012

Vasile Varga crede in revigorarea Brailei “Nu de putine ori, am fost nemultumit de activitatea unui parlamentar”

Share This
Tags

* Candidatul USL pe colegiul 2, la camera deputatilor, Vasile Varga este convins ca poate ajuta la refacerea economica a orasului nostru *

Dupa ce a demonstrat ca se poate implica in viata brailenilor, asigurandu-le acestora o buna reprezentare in Consiliul Local Municipal, ani la rand, Vasile Varga s-a hotarat sa-si incerce norocul si in Parlamentul Romaniei.

Un om cu o cariera impresionanta, vestit notar pe meleagurile noastre, Varga a ales sa candideze la functia de deputat.

“Sunt constient ca perceptia publica este aceea ca parlamentarii, in general, nu sunt preocupati de interesul comunitatilor pe care le reprezinta, ci mai degraba de propriile interese si buzunare. In ceea ce ma priveste, nu depind de indemnizatia de deputat pentru a duce o existenta decenta. |intesc atat de sus, nu pentru avantaje materiale, ci pentru a incerca sa fac pentru comunitatea in care traiesc mai mult decat pot face acum, ca notar si consilier municipal. Eu cred ca, avand o bogata experienta juridica, dar si in administratia publica, am competenta necesara pentru a exprima un punct de vedere avizat si cu buna credinta, in legatura cu actele normative care reglementeaza viata noastra”, a declarat Vasile Varga.

Liberalul candideaza pe listele USL in Colegiul 2, la Camera Deputatilor de unde spera sa poata readuce farmecul economic al Brailei. Lipsa investitiilor si implicit a locurilor de munca este principala problema cu care se confrunta locuitorii urbei.

“Ma aflu intr-o etapa a vietii in care nu ma mai impinge in fata ambitia de a obtine succese pentru mine insumi, iar dorinta de marire si de a ma fali cu titluri sau functii imi este straina. Am inteles, de mult timp, ca indiferent ce si cat ai, nu-ti poate fi bine tie, ca  individ, intr-o comunitate trista si cu multe nevoi. De aceea cred ca este necesar sa ne implicam mai mult ca sa ajutam, fiecare, dupa puterile proprii, pentru ca Braila sa reziste si mai mult, sa-si revina economic si social”, a marturisit candidatul USL, Vasile Varga.

Desi a mai avut propuneri in mandatele trecute, pentru un loc in Parlamentul Romaniei, Vasile Varga considera ca a venit momentul sa-si asume aceasta functie in folosul brailenilor: “Nu este prima oara cand mi se propune sau mi se cere, de-a dreptul, sa candidez pentru un mandat de parlamentar. De-a lungul anilor, am refuzat sa fac acest lucru, din diverse motive. In acelasi timp, nu de putine ori, am fost nemultumit de activitatea unui parlamentar sau a altuia. Vine o vreme cand trebuie sa-ti asumi si pasul in fata, daca ai credinta ca poti face un lucru mai bine decat l-au facut altii. La insistentele colegilor de partid, dar si ale unor oameni pe care îi respect, am facut acum acest pas in fata si voi face tot ceea ce depinde de mine pentru a reusi in ideea de a sprijini interesele brailenilor. Ramane ca si dumneavoastra, concetatenii mei, sa faceti ce depinde de dumneavoastra, sa iesiti la vot, in ziua alegerilor si sa va exprimati optiunea, indiferent care este aceea”.

De-a lungul timpului Vasile Varga nu a aspirat la functii inalte in partid, dovada este faptul ca in prezent i-a lasat pe cei mai tineri sa conduca PNL Braila. De aceasta data insa, candidatul considera ca poate ajuta mai mult Braila din scaunul de deputat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-