Published On: mar, Noi 20th, 2012

Vasile Varga a scos stenogramele ultimei sedinte a CLM, atacuri nefondate la adresa candidatului USL

Share This
Tags

* Satul de atacurile venite din partea contra candidatilor, Vasile Varga a prezentat stenograma sedintei consiliului local municipal din data de 12 octombrie *

In urma articolelor aparute in presa, dar si a dezbaterilor televizate asupra problemei CET-ului, Vasile Varga, candidatul USL in Colegiul 2, la Camera Deputatilor a tinut sa faca lumina in cazul sedintei Consiliului Local Municipal din data de 12 octombrie. La acel moment Varga a intervenit in dezbaterea proiectului de hotarare facand pecizarea ca societatea de termoficare ar trebui sa ia masurile care se impun pentru a colecta creantele de la beneficiari.

“Am votat acest proiect de hotarare, dar il rog pe domnul director de la CET sa gaseasca o modalitate pentru recuperarea creantelor, sa scoata serviciul la licitatie si sa gaseasca o socieatate care sa adune toti banii. Nu este corect ca un cetatean cu posibilitati materiale sa nu isi plateasca intretinerea. Ceva trebuie facut pentru recuperarea tuturor creantelor”, a declarat la acel moment Vasile Varga.

Candidatul USL a marturisit ca nu s-a pus niciodata problema ca cetatenii datornici sa ramana fara case. Exista posibilitatea unei plati esalonate care trebuie luata in calcul, astfel incat fiecare sa poata sa-si achite datoriile.

Comentarii

comentariu

About the Author

-