Published On: mie, Noi 7th, 2012

USL va desemna primul ministru, Vasile Varga ataca dur ARD

Share This
Tags

* Candidatul USL pe colegiul 2 la camera deputatilor, Vasile Varga considera ca dupa alegerile parlamentare Uniunea Social Liberala va desemna noul prim ministru *

Vasile Varga este increzator in faptul ca USL va obtine majoritatea in cadrul Parlamentului. Candidatul spera la un procent foarte bun la alegerile din 9 decembrie, astfel incat ARD-ul sa nu poata obtine majoritate nici macar in cazul unei viitoare aliante cu diferite partide politice.

“L-am ascultat astazi pe presedintele interimar al PDL Bucuresti, domnul Adriean Videanu, pe toate posturile de televiziune, cum declara senin ca ARD-ul va da viitorul premier al Romaniei. Este o declaratie de-a dreptul stupefianta, la care nu te-ai astepta de la un lider politic national. In conditiile in care toate sondajele dau USL-ul la procente de circa 60%, iar ARD-ul, la circa 15%, cum Dumnezeu sa ajungi la concluzia ca ARD-ul va da premierul?! Orice calcul politic, fie el cat de aproximativ, arata ca fara USL nu se poate asigura majoritatea in viitorul Parlament, iar USL-ul a declarat in numeroase randuri ca nu face niciun fel de intelegeri politice cu PDL-ul”, a declarat Vasile Varga.

Candidatul Colegiului 2 la Camera Deputatilor a tinut sa atraga atentia ARD-ului asupra promisiunilor pe care acestia le fac pe perioada campaniei electorale insa dupa alegeri uita declaratiile care le fac acum.

“Cred ca alegatorii s-au saturat pana peste cap de promisiuni si de “profetii” mincinoase, iar politicienii ar trebui sa nu le mai insulte inteligenta. Romanii au dreptul macar la aceasta minima forma de respect din partea celor care le cer votul”, a adaugat Vasile Varga.

Candidatul USL pe Colegiul 2 la Camera Deputatilor este increzator ca USL va obtine peste 60% din voturile valabil exprimate la alegerile parlamentare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-