Published On: Soare, Noi 25th, 2012

USL a cerut contracandidatilor sa renunte la campanie elctorala murdara

Share This
Tags

* Pentru stoparea “Atacurilor” asupra afiselor electorale, conducerea USL a purtat discutii cu contracandidatii sai * Prefectul si politia locala au fost pusi de asemenea “in garda”*

In cadrul unei conferinte de presa, presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu a fost intrebat daca a luat masuri impotriva “atacurilor” asupra afiselor electorale montate in campania electorala. ”Campania electorala in care s-au taiat afisele senatorului Ion Rotaru au dus la discutii cu contracandidatii nostri. Le-am spus ca pana azi am stat linistit si asa vreau sa stau si in continuare. Am discutat cu prefectul si cu Politia Locala si i-am rugat sa intensifice patrulele si sa supravegheze mai cu atentie zonele cu afise, si nu doar pe ale noastre, pe ale tuturor partidelor”, a declarat presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu.

Parerea co-presedintelui USL este ca: ”ADR sunt pe invers, taie salariile, pensile, dau prezervative, probabil ca sa nu se mai inmulteasca populatia, sa reduca astfel cheltuielile. N-am nimic cu prezenta lor, dar nu cred ca e un mijloc de a convinge tinerii sa vina la vot, pe aceia care se gandesc la viitor”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-