Published On: mie, Noi 7th, 2012

Sport Plus Braila si CSM incurajeaza voleiul de performanta

Share This
Tags

* Proiectul “Sport Plus Braila” este un proiect adresat copiilor care vor sa practice sport si este demarat in colaborare cu Clubul Sportiv Municipal *

Promovarea proiectului a inceput inca din luna august cand au fost impartiti fluturasi cu informatii despre activitatile din sectiile de volei si badminton.

In doar trei saptamani de activitate au fost atrasi 60 de copii dintre care 10 au fost deja selectionati pentru a incepe de vineri activitatea de performanta in volei  la Clubul Sprtiv Muncipal.

“Proiectul a plecat dintr-o dorinta de a face ceva pentru copii braileni, de a face miscare intr-un mod placut. Ideea de Sport Plus Braila a prins usor contur si radacini si ne-a adus in momentul acesta de a prezenta acest parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal. Vrem sa atragem multi copii dar dintre cei multi pe cei mai buni, pe copii care au deja formate niste deprinderi pentru volei, au ceea ce noi numim indemanarea specifica si au asadar bune perspective de a face volei de performanta. Este o piramida atat de necesara pentru sportul de performanta incat nu exista dubii in reusita acestui proiect”, a declarat Baciu Constantin, director Sport Plus Braila.

Activitatea a inceput in doua centre la Grupul Scolar “Panait Istrati” si Scoala “Nedelcu Chercea”. De vineri va incepe si activitatea de performanta la Clubul Sportiv Muncipal cu profesoara Roxana Oancea. “Speram ca acest parteneriat, aceasta asociere va fi de bun augur pentru voleiul brailean”, a declarat Aurel Blanaru, director CSM.

Impreuna cu ceilalti profesori se incearca formarea unor grupe de volei la nivelul scolilor iar dintre aceste grupe vor fi selectionati constant copii care sa mearga in grupa de performanta. “Noi intentionam cu aceasta grupa de performanta sa o inscriem in Campionatul Natioanal de minivolei, legitimiati la Clubul Sportiv Muncipal Braila, sustinuti de Sport Plus Braila”, a mai adaugat Baciu Constantin. Roxana Oancea, cea cu care copii vor incepe activitatea de performanta incepand de vineri, s-a aratat incantata de ceea ce a vazut in scolile pe care le-a vizitat. “Mi s-a parut o idee foarte buna mai ales ca in Braila in momentul de fata performanta in volei nu prea mai exista. Saptamana aceasta si cea trecuta am fost in cele doua centre in care se pregatesc copii de la initiere si anume la “Panait Istrati” unde se pregatesc cu doamna Mihaela Iliescu. Am vazut alte doua grupe la “Nedelcu Chercea” unde se pregatesc cu doamna profesor Toma Mihaela. Progresele facute de acesti copii in doar trei saptamani sunt uimitoare. Mi-au atras atentia 10 copii cu care voi incepe in aceasta saptamana pregatirea”, a declarat aceasta.

Si cele doua profesoare cu care se pregatesc copii din cele doua centre, Mihaela Iliescu si Mihaela Toma s-au aratat incantate de activitatea pe care o desfasoara cu cei mici.

Comentarii

comentariu

About the Author

-