Published On: joi, Noi 1st, 2012

Un alt minor, A disparut de la domiciliu

Share This
Tags

* Barbu Ion Marius de 15 ani, este dat disparut dupa ce a fugit de acasa {n toiul noptii *

Azi-noapte, la orele 00.47, braileanca D.D. a sesizat la Politie, apeland numarul de urgenta 112, faptul ca in cursul noptii, fiul sau, Barbu Ion-Marius, de 15 ani, a fugit de la domiciliu si nu s-a mai intors.

Din primele verificari efectuate de politistii de la Biroul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale a rezultat ca minorul a parasit locuinta, profitand de faptul ca mama sa dormea, luandu-si cu el mai multe articole de imbracaminte.

Anterior plecarii, minorul si-a exprimat dorinta de a pleca la tatal lui, domiciliat in comuna Valcelele, judetul Buzau.

Minorul este incadrat intr-un grad de handicap mediu, fiind diagnosticat cu retard mental usor, parapareza spastica cu deficit functional usor, tulburare de comportament si este inclus intr-un program de consiliere psihologica la nivelul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila.

Ca semnalmente are inaltimea de 155 centimetri, corpolenta normala, par saten, tuns scurt, ochi albastri, iar ca semn particular prezinta o alunita pe coapsa piciorului drept.

La data disparitiei baiatul purta o geaca din piele neagra, pantaloni tip blue-jeans, cu trei fermoare pe piciorul drept, adidasi albi cu albastru.

Pentru cel in cauza a fost solicitata urmarirea la nivel national si international in Spatiul Schengen si sunt desfasurate activitati pentru depistarea lui.

Cine poate da relatii despre acesta este rugat sa apeleze, gratuit, numarul pentru urgente 112, sau 0239/606.100, interior 20162, la Biroul Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-