Published On: joi, Noi 29th, 2012

Transportul in comun privat este un calvar, Soferii de pe maxi taxi nu respecta traseul

Share This
Tags

* Pe langa faptul ca ingramadesc calatorii in microbuz soferii de pe mijloacele de transport in comun nu respecta traseul *

La inceputul anului, traseele maxi taxi au fost modificate, pentru a evita pe cat de mult posibil liniile Braicar-ului. Astfel, liniile maxi taxi au fost deviate pe strazi laturalnice. Se pare insa ca aceasta decizie nu este respectata de toti soferii, care, in loc sa isi respecte traseul stabilit, merg in continuare pe aceeasi linie cu Braicar.

“In fiecare dimineata merg la munca pe traseul Nr 17. Locuiesc in cartierul Brailita si in mod normal astept microbuzul pe strada Smardan. Aici este o problema, pentru ca sunt anumiti soferi care nu respecta traseul dimineata si merg pe Calea Galati. Noi stam aici si asteptam cate o jumatate de ora si nu vine niciun microbuz, pentru ca se duc pe Calea Galati. Nici la intoarcere nu este respectat traseul si in loc sa intre pe strada Smardan, soferii isi continua drumul pe Calea Galati”, a declarat Mihaela Cristescu, o braileanca nemultumita de soferii care nu respecta traseul.

Microbuzele de pe traseul 17, cu dispecerat la capatul Liniei 2 in Vidin, pleaca pe Calea Galati, apoi strada Eroilor, Cimitir Brailita 2, strada George Toparceanu, strada Smardan, Calea Galati, b-dul Al. I. Cuza, Calea Calarasilor, soseaua Buzaului, strada Chisinau si pe ruta prezentata la traseul anterior, se intoarce in cartierul Vidin.

Comentarii

comentariu

About the Author

-