Published On: joi, Noi 8th, 2012

Topul profesorilor care fac meditatii, mafia pregatirilor

Share This
Tags

* Se plang de salariile mici pe care le au, insa aduna tot mai multi bani din medidatii*

Nota mica obtinuta in clasa a devenit un mesaj catre parintii care nu isi dau odraslele la pregatire. Invitat in cadrul unei emisiuni televizate, Dan Paun consilier local municipal UER a facut lumina in cazul pregatirilor pe care profesorii le fac in particular.

“Mafia pregatirilor pe bani incepe de la clasa I si se termina probabil la clasa a XII-a. Se preda in clasa jumatate din materie, iar restul in particular. Cu ce idee il formam pe copilul acesta in clasa I care vede ca ia nota 10, pentru ca da un banut, iar colegul lui, care poate nu are aceasta posibilitate, ia nota 6”, a declarat Dan Paun.

Consilierul UER s-a aratat indignat de faptul ca profesorii se plang de salariile mici, in timp ce ei strang defapt o mica avere din meditatiile care le fac in particular. Mai mult acesti bani pe sedintele de pregatire nu sunt impozitati, sunt bani la negru care contribuie la randul lor la formarea unei mici gauri in buget.

In speranta ca aceste metode vor fi stoapte sau vor deveni accesibile tuturor elevilor, conisilierul a propus realizarea unui top al profesorilor care fac meditatii astfel incat sa fie facut public numele celor care fac bani din aceasta activitate, fara sa plateasca impozitele aferente.

Facem precizarea ca o sedinta de meditatii costa intre 40 si 60 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-