Published On: mar, Noi 27th, 2012

Talharie in plina zi, O tanara a fost lovita si lasata fara bani si telefonul mobil

Share This
Tags

* Un tanara de 20 de ani a fost agresata si i s-au furat banii si telefonul mobil chiar in fata unui magazin alimentar *

In timp ce se afla, împreuna cu doua persoane, în fata unui chiosc alimentar, amplasat pe Soseaua Râmnicu-Sarat, in jurul orelor 13:00, a fost deposedata, prin violenta, de un telefon mobil si bani, de catre o persoana de 34 de ani din Braila.

Tanara se afla in fata chioscului in momentul in care barbatul a venit la ea si pe fondul unor divergente anterioare a intrebat-o daca detine bani la ea in acel moment. Pentru ca tanara a indraznit sa ii dea un raspuns negativ barbatul  a ales sa isi arate puterea prin agresiune. Tanara fost trasa cu brutalitate de par si palmuita dupa care I s-a sustras din buzunarul gecii cu care era imbracata telefonul mobil sI suma de 30 de lei. Barbatul agresiv a ales sa pastreze doar banii iar telefonul mobil l-a aruncat pe asfalt, pe partea opusa a strazii. Telefonul distrus a fost recuperat de tanara agresata.

Judiciaristii l-au depistat si condus la sediul Politiei Braila pe autor care, fiind audiat, a recunoscut fapta comisa. Acesta a fost retinut pe baza de ordonanta pentru savarsirea infractiunii de talharie. S-a inceput urmarirea penala a unei terte persoane despre care s-a stabilit ca a primit o parte din banii furati desi stia ca provin dintr-o infractiune.

Comentarii

comentariu

About the Author

-