Published On: mar, Noi 27th, 2012

Succese pentru trupa de dans braileana, Lil’s Motion a obtinut patru locuri intai

Share This
Tags

* In perioada 24-25 noiembrie trupa Lil’s Motion a participat la “Dance fest novi sad 2012” * Lil’s Motion a dansat cu patru trupe si au obtinut patru podiumuri *

Trupa braileana Lil’s Motion a participat in perioada 24-25 noiembrie la “Dance Fast Novi Sad 2012” care a avut loc in Serbia. Aflat la a IV-a editie, concursul de dans a adunat 2000 de dansatori din toata lumea. Coregrafa trupei, Liliana Stan a participat cu patru trupe la patru discipline. Cu trupa “Lil’s Motion” la sectiunea open unde a executat coregrafia “Pisicile aristocrate”, cu little dancer la sectiunea street schow, cu “Lil’Stiles” la hip-hop junior si cu ”Girls atitude”. Cele patru trupe au obtinut locul I pe podiumul din Serbia.

“ Dupa spectacolul de dans  a avut loc o gala unde s-au prezentat cele mai bune coregrafii. Noi am participat cu doua coregrafii, n-am luat nici un loc acolo, insa am ajuns pana unde mi-am dorit avand in vedere faptul ca sunt coregraf. De obicei numai copii primesc premii si bani, insa de aceasta data si eu am primit premiul “Cel mai bun antrenor si coregraf” impreuna cu un voucher care imi permite sa particip anul viitor in perioada 7-14 iulie la SDK Europe din Cehia unde vin cei mai buni coregrafi din lume”, a declarat pentru Infobraila, antrenoarea trupei “Lil’s Motion”, Liliana Stan. Spectacolul de la Novi Sad a fost foarte bine organizat, cu o scena incredibila cu mult peste ceea ce pot oferi organizatorii din Romania.

“Pentru fiecare concurs muncim foarte mult inainte, copii au si scoala insa pun mult suflet, iar asta este ca o recompensa pentru ei  deoarece reusesc de fiecare data sa transmita publicului ceea ce simt atunci cand danseaza”, a mai spus Liliana Stan.

Comentarii

comentariu

About the Author

-