Published On: mar, Noi 13th, 2012

Spectacol pentru W.A.T.E.R, elevii Liceului de Arta sustin un spectacol pentru participantii la proiectul Comenius W.A.T.E.R

Share This
Tags

* Muzeul brailei va gazdui miercuri, 14 noiembrie, un spectacol sustinut de elevii liceului de arta “Hariclea Darclee” *

Elevii Liceului de Arta vor sustine acest spectacol pentru participantii la prima etapa a proiectului multicultural Comenius W.A.T.E.R. organizat si coordonat de Colegiul Natioanal “Nicolae Balcescu”, Braila. La proiect participa elevi si cadre didactice din Portugalia, Turcia, Franta, Grecia, Croatia. Elevii vor incanta publicul prin cantece la pian, chitara, flaut.

Prima interpretare va fi a elevului Victor Prister care va interpreta la pian piesa “Cucu” de Claude Dakuin. In continuare Vlad Andrei va canta la viola “Visare” de R. Schumann. Ramona va interpreta la flaut “Moment muzical” de Fr. Schubert.

Vor urma Ana Diaconu la pian cu “Murmurul primaverii” de Fr. Liszt, Madalina Nedelcu la chitara cu “Preludiu” de H. Villa-Lobos si Stefania Anghel la canto clasic cu „Aria Liei” din opera „L’enfant prodigue” de Claude Debussy.

Comentarii

comentariu

About the Author

-