Published On: joi, Noi 22nd, 2012

Senatorul Ion Rotaru isi continua intalnirile cu alegatorii, lipsa locurilor de munca, prima problema a brailenilor

Share This
Tags

Au trecut doua saptamani de campanie electorala, iar in tot acest rastimp senatorul Ion Rotaru s-a aflat in fiecare zi in mijlocul oamenilor din Colegiul sau. Candidatul USL s-a intalnit cu brailenii din municipiu: zona centrala, cartierele Viziru, Radu Negru, dar si din judet: Cazasu, Vadeni, Baldovinesti.

„Locuri de munca vrem, altceva nimic”, „de ani de zile numai pe furat s-a mers in tara asta”, „nu credeam ca vom ajunge mai rau ca inainte de 89”, sunt vorbele oamenilor necajiti, afectati de masurile antisociale impuse de guvernarea pedelista.

„Dupa statistici jumatate din populatia Romaniei este sub cota saraciei. Cea mai grava problema este lipsa locurilor de munca. Daca in campania din 2008 oamenii cereau salarii mai mari, acum vor in primul rand locuri de munca chiar daca este vorba de salariu minim”, a precizat senatorul Ion Rotaru. „Peste tot pe unde am fost am citit pe fata oamenilor dezamagire. Brailenii asteapta de la noi o speranta ca lucrurile se vor indrepta, asteapta locuri de munca, pensii mai mari”, a mai spus acesta. El i-a asigurat pe oameni de implicarea USL pentru a schimba lucrurile in bine si pentru a le reda demnitatea romanilor.

Peste tot oamenii s-au plans de lipsa locurilor de munca si implicit a perspectivei de viitor pentru tineri, de salariile foarte mici care de-abia le ajung sa-si acopere nevoile de zi cu zi si pensiile si mai mici, dar si de problemele cu care se confrunta in zonele in care locuiesc.

Comentarii

comentariu

About the Author

-