Published On: Soare, Noi 18th, 2012

Se schimba Mersul Trenurilor, din 9 decembrie nu se vor mai acorda reduceri de anticipatie la biletele de tren

Share This
Tags

* Noul mers al trenurilor produce modificari la vanzarea biletelor de calatorie * Doua trenuri de pe ruta Bucuresti – Galati si retur vor fi anulate in perioada 17 – 23 noiembrie *

Mersul Trenurilor 2012/2013 va intra in vigoare pe 9 decembrie, intr-o duminica, a anuntat CFR Calatori. Inainte de aparitia documentului, compania nationala va fi nevoita sa actualizeze Sistemul National de Rezervare si Vanzare Online a biletelor de tren, asa ca in perioada imediat urmatoare vor aparea modificari cu caracter temporar la vanzarea cu anticipatie a tichetelor de calatorie.

“La trenurile cu destinatii internationale din noul Plan de Mers 2012/2013, emiterea biletelor se va face incepand cu data de 20 noiembrie 2012. Pentru trenurile cu regim de rezervare a locurilor, care circula intre 7 si 15 decembrie, perioada de vanzare cu anticipatie in trafic intern va fi redusa de la 30 la 22 de zile. Pentru trenurile Regio care circula combinat InterRegio intre 7 si 31 decembrie, cumpararea biletelor se va realiza numai in ziua plecarii trenului, reducerile de anticipatie anulandu-se. Cumpararea biletelor la trenuri cu plecare in data de 8 decembrie se poate face numai de la casele de bilete ale statiilor sau agentiilor de voiaj CFR, sistemul de vanzare online si automatele neeliberand bilete pentru acea zi”, a precizat CFR Calatori.

Modificari pe ruta Bucuresti Nord-Galati din cauza unor lucrari

Trenurile IR 1671 si IR 1670 de pe ruta Bucuresti Nord- Urziceni –Faurei –Galati si retur vor fi anulate in perioada 17 – 23 noiembrie din cauza unor lucrari la infrastructura feroviara intre statia Urziceni si halta Garbovi,a mai informat CFR Calatori. In perioada mentionata, pentru preluarea traficului de pe ruta Bucuresti-Galati si retur, vor circula trenurile: IR 1570 Galati cu plecare la ora  09.20, Braila – Faurei – Buzau – Ploiesti Sud – Chitila – Bucuresti Nord cu sosire la 13.47 si IR 1575 Bucuresti Nord cu plecare la 13.40 – Chitila – Ploiesti Sud – Buzau – Faurei – Braila – Galati cu sosire la 18.07. Pasagerii sunt sfatuiti ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii despre circulatia trenurilor in statiile si agentiile de voiaj CFR, la telefon 021/9521 sau sa acceseze www.cfrcalatori.ro.

Comentarii

comentariu

About the Author

-