Published On: mie, Noi 28th, 2012

Se schimba mersul trenurilor, din 9 decembrie intra in vigoare noul mers al trenurilor pentru anul 2012-2013

Share This
Tags

* Un nou mers al trenurilor va intra in vigoare din 9 decembrie si va fi valabil pana pe 14 decembrie 2013 *

Dupa aceasta data vor circula cu 60 de trenuri mai mult decat pana acum. Multe trenuri vor fi introduse in “regim de mers de tren cadentat”, adica tip naveta, care sa asigure legaturi mai dese intre marile orase si capitalele de judet.

Distributia de bilete se va asigura prin canalele existente: on-line, statii si agentii, automate de vanzare. Brosura “Mersul Trenurilor de Calatori 2012-2013″ va putea fi achizitionata din principalele statii si agentii CFR din Bucuresti si din tara la pretul de 13 lei.

In statia Braila, tabloul de garare trenuri are 35 de pozitii. Dintre acestea 18 sunt trenuri Regio, 12 InterRegio sI 4 InterCity. Calatorii sunt sfatuiti sa se informeze din timp in legatura cu modificarile produse de noul mers. In perioada urmatoare vor fi modificari temporare la vanzarea anticipata a biletelor de calatirie, modificari datorate actualizarii Sistemului National de Rezervare si Vanzare Online a biletelor de tren.

CFR Calatori anunta ca va mentine o serie de reduceri: pentru minigrup de 2-5 persoane, biletul dus-intors, biletul de weekend, plata cu anticipatie a biletelor de tren, abonamente, facilitati copii, la cumpararea online, la cumpararea cu anticipatie, cardul TrenPlus.

Comentarii

comentariu

About the Author

-