Published On: mar, Noi 27th, 2012

Se opresc din nou gazele, 30 de strazi raman fara gaz metan

Share This
Tags

* Intrerupere programata de distrigaz pentru interventie la retea, programata pentru astazi, 28 noiembrie, in intervalul orar 9.00 – 18.00 *

Furnizorul local de gaz metan a anuntat pentru astazi, 28 noiembrie, o Intrerupere a livrarii pentru aproximativ 30 de strazi, In mai multe zone ale orasului, pentru efectuarea unor lucrari de modernizare la propria retea. Intreruperea este programata pentru intervalul orar 9.00 – 18.00 si vizeaza consumatorii aflati pe strazile 13 Septembrie, Alexandru Ioan Cuza, Almajului, Ancorei, Apollo, str. Nicolae Balcescu, str. Bateriei, Ion C. Bratianu, Cazarmii, str.Cetatii, Citadelei, Gaeorgae Doja, Fortificatiei, Ion Gaica, Nicolae Grigorescu, str. Grivitei, str. Independentei, str. M. Kogalniceanu, str. Marna, Mercur, Miaai Bravu, Militara, Movilitei, Plevna, Raaova, Rosiori, Siretului, str. stefan cel Mare, str. Sergent Tataru, Unirii, Vadul Olangeriei, Vadul Rizeriei, Vadul Scaelii si strada Zidari.

“Ne cerem scuze pentru inconvenientele create clientilor nostri si le multumim pentru Intelegere. In acest interval orar, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugam clientii sa verifice daca aparatele de consum sunt Incaise, inclusiv aparatele automatizate si cele cu flacara de vegae. In momentul In care se va face realimentarea cu gaz, In cazul In care clientii simt miros de gaze, sunt rugati sa aeriseasca imediat Incaperea, sa nu provoace scântei, sa nu actioneze Intrerupatoarele electrice, sa nu foloseasca aparatele electrocasnice si, daca este posibil, sa Incaida robinetul de alimentare cu gaze naturale. Daca mirosul de gaze din Incaperi persista, In ciuda respectarii acestor masuri, clientii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenta al Distrigaz Sud Retele la prefix local 0239/928”, se precizeaza In comunicatul celor de la Distrigaz Sud Retele, filiala a GDF SUEZ Energy România. Distrigaz Sud Retele deserveste 18 judete din sudul tarii si municipiul Bucuresti, gestionând o retea de distributie de aproximativ 17.000 km. Judetele deservite de catre companie sunt: Arges, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Covasna, Dâmbovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Olt, Praaova, Tulcea, Vâlcea, Vrancea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-