Published On: vin, Noi 9th, 2012

Scandalagii din Insuratei, potoliti de jandarmi

Share This
Tags

In cursul zilei de ieri, in jurul orei 21.30, un echipaj de jandarmerie a intervenit in mod operativ in aplanarea unui conflict produs in orasul Insuratei, judetul Braila, intre doua grupuri de persoane.

Jandarmii au fost solicitati telefonic pentru a se deplasa in orasul Insuratei. Ajunsi urgent in zona restaurantului unde s-a produs respectivul scandalul, jandarmii braileni au reusit sa-I opreasca la timp pe cei patru barbati turbulenti care s-au lovit, injurat si imbrâncit.

“Din verificarile facute, jandarmii au constatat ca acest conflict a izbucnit pe fondul consumului de bauturi alcoolice si a unor neintelegeri mai vechi. Scandalul a fost intre Stefan M., in varsta de 26 ani, si Petrica P., de 29 ani, pe de o parte, si Valentin M., de 32 ani, si Georgel R., de 26 ani, pe de alta parte. Dupa aplanarea situatiei conflictuale, echipajul nostru de jandarmerie le-a aplicat sanctiuneti contraventionale celor patru barbati scandalagii, amenzile fiind in valoare totala de 800 lei”, a declarat plutonier Sorin Neftode, purtatorul de cuvant al IJJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-