Published On: mar, Noi 27th, 2012

Sarbatorile vin cu cadouri Spitalul “Sf.Pantelimon” va primi o autosanitara

Share This
Tags

* Cu sprijinul primariei, spitalul “Sf.pantelimon” va avea o autosanitara proprie * Cheltuielile de solicitare si transport catre SAJ vor fi astfel eliminate * Este pentru a doua oara in acest an cand spitalul solicita ofertare pentru autosanitara *

Conducerea Spitalului de Psihiatrie “Sf. Pantelimon” a lansat pentru a doua oara in acest an procedura cererii de oferte pentru achizitionarea unei autosanitare. Prima data nu s-a prezentat cu oferta nici o firma insa sarbatorile de sfarsit de an se pare ca sunt de bun augur deoarece de aceasta data firma Romturingia s-a aratat interesata. “ Societatea din Campulung este acreditata de Ministerul Sanatatii si tot ei vin cu ea la gata, cu avizele ministerului precum sI cu omologarile de la RAR. Este o bucurie imensa pe care spitalul o primeste pana la sarbatorile de iarna”, a declarat pentru Infobraila managerul Spitalului de Psihiatrie, Florentin Craciun. Autosanitara pe care unitatea o va cumpara este de tip A2, in dotarea standard fiind cerute, printre altele, instalatie fixa de oxigen, baloane de ventilatie, dispozitiv pentru insuflatie gura la masca, precum si suport pentru perfuzie. Ofertantiilor li s-a cerut, de asemenea, ca in timpul perioadei de garantie, la cererea utilizatorului, reparatiile, reglajele si intretinerea preventiva a echipamentelor medicale si a vehiculelor sa fie asigurate gratuit. Ambulanta complet echipata va trebui livrata unitatii spitalicesti pana la sfarsitul anului.

Bugetul alocat pentru aceasta achizitie este de 161.280 lei (fara TVA), echivalentul a circa 36.000 euro, reprezentand de altfel valoarea estimata a contractului. Procedura aleasa de unitatea spitaliceasca pentru desemnarea firmei castigatoare a fost “cererea de oferta” cu unic criteriu de atribuire – “pretul cel mai scazut”. Data limita pentru depunerea ofertei a fost pana luni 26 noiembrie, ora 10.00.” Cheltuielile vor fi reduse deoarece de fiecare data cand solicitam o ambulanta la SAJ Braila platim aproximativ 200 lei plus costurile transportului. Avem pacienti pe care trebuie sa-I ducem la specialist in vederea diferitelor consultatii sau trebuie sa le asiguram transportul la externare. Toate aceste probleme costa. Ne-am interesat care sunt dotarile minime cu sofer sI asistent sI astfel am ales varianta optima”, a mai precizat managerul Florentin Craciun.

Comentarii

comentariu

About the Author

-