Published On: mie, Noi 7th, 2012

Propunerile ARD, salarii mai mari si locuri de munca

Share This
Tags

* Fusea Marian Paul a fost prezent la intrunirea candidatilor care a avut loc la Bucuresti in sala Operei Romane *

Prezentarea candidatilor ARD a avut un impact puternic atat in randul membrilor cat si in randul celor care aspira la un fotoliu in Parlamentul Romaniei. Discursurile liderilor care au fost prezenti i-au miscat pe candidati astfel incat fiecare a plecat cu dorinta clara de a castiga aceste alegeri.

“Inima oamenilor transpusa in inima tarii. Practic, doua inimi care merg la unison, care ar putea face Romania sa mearga pe calea dreapta. Vreau sa va prezint trei lucruri care se vor regasi in planul de guvernare. Unul dintre ele este micsorarea cotei unice de impozitare de la 16% la 12%. Masura foarte bine primita de catre investitori si de catre societatea economica. Al doilea ar fi cresterea salariului minim de la 740 de lei la 850 de lei, 1 ianuarie 2013 si la 1000 de lei ulterior, la 1 ianuarie 2014. A treia masura ar fi scaderea contributiilor sociale la angajatori cu 5%, astfel forta de munca va deveni mai ieftina pentru angajator. Toate aceste trei masuri vor duce la relansarea si deblocarea economiei in Romania”, a declarat Fusea Marian Paul, candidatul ARD pe Colegiul 1, la Camera Deputatilor.

* ARD nu se va dizolva in urma alegerilor parlamentare

In comparatie cu AVB, Alianta Romania Dreapta promite sa reziste presiunilor care vor rezulta in urma alegerilor parlamentare, fiind exclusa dizolvarea acesteia pe o perioada de cel putin 4 ani. Mai mult, dupa alegerile parlamentare liderii ARD spera intr-o viitoare alianta care sa le ofere posibilitatea sa nominalizeze viitorul prim ministru.

“Spre deosebire de aliantele de la alegerile locale, prin scopul pe care ni l-am propus, castigarea unui scor de 30% si nominalizarea premierului. Eu zic ca acesta alianta are un viitor de cel putin 4 ani, de la 4 la 8 ani. Deci sunt convins ca nu se va destrama dupa alegeri ci va constitui o forta capabila sa scoata Romania din actualul blocaj economic in care se afla”, a declarat Fusea Marian Paul.

Liderii ARD-ului sunt dispusi sa intre in alianta chiar si cu PPDD in cazul in care USL va lua sub 50% la alegerile parlamentare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-