Published On: mar, Noi 20th, 2012

Programul de transport public judetean a fost aprobat

Share This
Tags

* Programul de transport public judetean de persone prin curse regulate cuprinde un numar de 47 trasee desfasurate pe tot cuprinsul judetului braila *

Consiliul Judetean Braila a elaborat Proiectul de hotarare privind actualizarea Proiectului de transport public judetean de persone prin curse regulate pentru reteaua de trasee din judetul Braila, pentru perioada 1.05. 2013- 30.06.2019.

Ca urmare a propunerilor primite de la primarii si operatorii de transport, Compartimentul Transport Public Local, a intocmit noul program judetean de transport. Acesta incearca sa raspunda cu receptivitate la solicitarile utilizatorilor, precum si sa mentina si sa asigure o stabilitate a programului de transport, conditie principala pentru executarea in siguranta, ritmicitate si confort a acestui serviciu de utilitate publica.

Programul de transport public judetean de persone prin curse regulate pentru reteaua de trasee din judetul Braila, intocmit pentru perioada 1.05.2013- 30.06.2019, cuprinde un numar de 47 trasee desfasurate pe tot cuprinsul judetului Braila, programul de circulatie desfasurandu-se pe intervale orare si pe zile de circulatie astfel incat sa satisfaca in cea mai mare parte solicitarile cetatenilor, ale navetistilor, elevilor, comerciantilor si a altor categorii de persoane. Din cele 47 trasee, 45 trasee sunt individuale, iar traseele Braila- |acau- Marasu si Magureni- Bandoiu-Tacau formeaza o grupa urmand sa fie licitate traseele. S-a adoptat aceasta masura, conform solicitarii Primariei Marasu pentru a se asigura eficientizarea transportului public pe raza comunei Marasu, tinand cont de amplasarea acesteia in Insula Mare a Brailei.

Proiectul de program judetean de transport a fost initiat Autoritatii Rutiere Romane, in vederea armonizarii programelor de transport la nivel national cu alte moduri de transport. Programul aprobat de plenul Consiliului Judetean Braila va urma procedurile si calendarul pentru atribuirea traseelor catre operatorii de transport rutier.

Comentarii

comentariu

About the Author

-