Published On: Soare, Noi 4th, 2012

Prieteni cu Bachus, prinsi fara permis de conducere

Share This
Tags

* Nu exista zi in care politistii sa nu aiba de intervenit in solutionarea cazurilor de depistare a soferilor sub influenta licorilor lui Bachus si fara a detine permis de conducere * Doua accidente s-au produs in judetul nostru, in acest sfarsit de saptamana *

In dimineata zilei de vineri, 2 noiembrie, la ora 8.15, politistii din cadrul Politiei orasului Faurei au depistat in trafic, pe DJ 203, in comuna Jirlau, un buzoian, in varsta de 32 ani, din comuna Robeasca, in timp ce conducea autoturismul fara sa detina permis de conducere. Ca urmare a incalcarii normelor legislative stipulate de Codul Rutier, oamenii legii i-au intocmit barbatului dosar penal, conform Art. 86, alin.1, din OUG nr. 195/2002 (republicata).

Un alt caz asemanator s-a petrecut, in noaptea de sambata spre duminica, la ora 4.00, cand o patrula din cadrul Sectiei 4 de Politie Rurala Ianca, in timp ce se afla in serviciul de patrulare pe raza comunei Sutesti, a oprit pentru control autoturismul condus de un tanar brailean, de 24 ani, din satul Constantinesti, comuna Ramnicelu. Dupa ce au fost efectuate verificarile care se impuneau, s-a stabilit ca soferasul nu detinea permis de conducere. Totodata, in urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat ca avea in aerul expirat o concentratie alcoolica de 0,99 mg/l. Tanarul a fost condus la Spitalul Faurei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie. De aici a fost dus la sediul Politiei, unde organele legii i-au intocmit dosar penal, conform prevederilor OUG nr. 195/2002 (republicata).

Comentarii

comentariu

About the Author

-