Published On: mie, Noi 14th, 2012

Politistii impart veste reflectorizante biciclistilor si carutasilor

Share This
Tags

* Pentru diminuarea numarului de accidente rutiere in care sunt implicati biciclisti si carutasi, politistii braileni vor imparti veste reflectorizante *

In decursul acestui an, numarul de accidente rutiere care s-au produs fie pe raza municipiului Braila, fie pe raza judetului, este in crestere continua. In majoritatea cazurilor, persoanele implicate in astfel de evenimente grave sunt biciclistii si conducatorii atelajelor hipo. Ca urmare a acestui aspect, Serviciul Rutier Braila a initiat o actiune preventiva, constând in echiparea cu veste reflectorizante a acestor categorii de participanti la trafic.

Activitatea se va desfasura astazi, 14 noiembrie 2012, incepând cu orele 17.00. Echipajele vor pleca de la sediul Serviciului Rutier, situat pe Calea Galati, nr. 28. In principal, oamenii legii vor urmari cresterea gradului de vizibilitate a biciclistilor si carutasilor pe drumurile publice si, totodata, reducerea evenimentelor rutiere in care sunt implicati.

“Vestele reflectorizante sunt achizitionate din fondurile proprii ale politistilor de la Serviciul Rutier. Acestea vor fi distribuite, cu preponderenta, pe traseele din judet, respectiv pe DN 2B si DE 584, unde au fost inregistrate accidente rutiere grave, produse din cauza participantilor la trafic vizati, care nu au fost echipati corespunzator pe timp de noapte”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtatorul de cuv@nt al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-