Published On: mie, Noi 7th, 2012

Peste 600 de copii participa la concursul interjudetean de matematica “Petru Morosan-Trident”

Share This
Tags

* Concursul interjudetean de matematica “Petru Morosan-Trident” va avea loc sambata la colegiul natioanal “G.h. Murgoci” *

Concursul se afla la ce-a de-a X-a editie. P@na in prezent s-au inscris 600 de elevi din Braila, Constanta, Galati, Buzau, Vrancea, Vaslui, Bucuresti, Suceava si mai sunt asteptate inca 2, 3 loturi din tara. Traditionala a devenit participarea judetelor Galati si Constanta. Organizatorii si presedintii concursului sunt Viorel Botea, fostul inspector scolar general dar si profesor de matematica si Dan Negulescu, profesor de matematica in Colegiul National “G.H.Murgoci”.

“Reusim sa tinem editia jubiliara cu toate dificultatile legate de organizare, cazare si masa pentru copiii si cadrele didactice din alte judete”, a declarat Negulescu Dan.

Conform presedintilor subiectele vor avea un grad de dificultate ridicat chiar asemanator subiectelor de la Olimpiadele Nationale. “Ne aflam la a X-a editie unde speram ca valoarea celor care participa sa isi spuna cuv@ntul”, a declarat Vorel Botea.

Organizatorii concursului adreseaza multumiri Primariei municipiului Braila si Inspectoratului Scolar Judetean Braila pentru sprijinul logistic si material.

Directorul Colegiului “G.H.Murgoci”, Mosescu Viorica le ureaza succes participantilor si se arata fericita sa gazduiasca un concurs interjudetean care a devenit deja o traditie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-