Published On: mar, Noi 13th, 2012

Pentru un ban in plus, brailenii fura florile de pe morminte

Share This
Tags

* Oamenii se plang de faptul ca, la putin timp de cand duc flori la mormintele rudelor trecute in nefiinta acestea dispar * Familiile indoliate dau vina pe femeile care vand flori la poarta cimitirului pentru disparitia acestora *

“Saptamana trecuta am mers la mormantul tatalui meu cu un buchet de flori. Am fost nevoita sa ma intorc acasa pentru ca am uitat ceva, iar in intervalul de 20 de minute cat am lipsit, florile de pe mormant au disparut. La iesirea din cimitir, era o doamna care desfacea tacticos buchetul meu, cu intentia de a vinde florile. In momentul in care i-am reprosat faptul ca acela este buchetul pe care l-am lasat la mormantul tatalui meu, pe care l-am adus acum cateva minute, aceasta a negat, mai mult decat atat, m-a si insultat, afirmand ca florile sunt aduse de ea pentru a le vinde. Am facut o reclamatie scrisa, dar nu cred ca o sa tina cineva cont de ce am scris acolo”, a declarat fiica unui brailean inhumat in cimitirul “Sf Maria”. Reprezentantii Directiei de Servicii Publice neaga faptul ca a fost facuta o reclamatie in acest sens. “La administratorul cimitirului nu a ajuns nicio astfel de reclamatie. Rugamintea noastra este ca, oricine are o problema de orice fel legata de cimitir sa se adreseze administratorului sau casierului, care au obligatia de a rezolva astfel de probleme. In eventualitatea in care nu se remediaza situatia reclamata, cetateanul trebuie sa se prezinte la sediul nostru situat pe strada “Mihai Eminescu” nr 27”, a declarat directorul Emiliana Puiu.

Chiar daca oficialii neaga faptul ca cimitirele brailene se confrunta cu aceste probleme, dovada stau declaratiile zecilor de braileni care se plang ca nu mai gasesc podoabele pe care lasa la mormintele celor dragi.

Comentarii

comentariu

About the Author

-