Published On: joi, Noi 1st, 2012

Pentru ca suferea de o boala psihica, o tanara s-a omorat in fata tatalui

Share This
Tags

* Daniela Caineanu nu este la prima tentativa de a-si curma viata * Victima nu urma cu regularitate tratamentul, iar in ziua in care s-a omorat a insistat sa mearga la cabinetul medical pentru a-si face o injectie *

Vestea cutremuratoare a luat prin surprindere familia Caineanu. Fiica acestora, care suferea de o boala psihica a incercat in repetate randuri sa se sinucida.

Ieri, in jurul orei 15.00, dupa ce a mers cu tatal sau la un cabinet medical unde urma un tratament, tanara a insistat sa coboare din masina pentru a vizita o cunostinta. Acesta a fost doar un pretex folosit de Daniela Caineanu, care avea planuit se pare de mult timp aceasta tentativa de suicid. Tatal, ramas in masina pentru a o astepta, nu s-a gandit nici o clipa ca fiica lui avea de gand sa-si curme viata. Urcata pe platforma blocului A 30 din cartierul Hipodrom, tanara a plonjat in gol de la aproximativ 30 de metri si s-a zdobit de sol. Sositi la fata locul, politistii criminalisti si echipajul de pe ambulanta au acoperit cadavrul dupa ce au constatat decesul tinerei, in asteptarea Serviciului de Medicina Legala.

Tatal victimei a declarat in exclusivitate pentru Infobraila: “Nu m-am gandit nici o clipa ca fiica mea avea de gand sa faca asa ceva. De dimineata a insistat sa mearga la cabinetul medical pentru a-si face injectia. M-am bucurat ca a vrut sa-si faca tratamentul pe care il neglija. Am parcat masina undeva in apropiere la insistentele Danielei, care vroia sa-si revada un prieten care locuieste in acest bloc. In timp ce eu ma aflam in masina am vazut trecand masinile politiei si ale salvarii. Speriat, am coborat din masina si am vazut-o pe Daniela intinsa pe jos. Am inteles imediat de ce a tot insistat ea sa vina aici. Imi vine sa mor, am adus-o la moarte chiar eu! Nu imi vine sa cred! L-am sunat si pe fratele ei sa vina”.

Din spusele rudelor prezente la fata locului, am aflat ca Daniela a mai avut tentative de sinucidere, inghitind mai multe pastille odata, pe fondul unor depresii.

Martorii prezenti la fata locului au declarat ca nu au vazut-o pe tanara cand a intrat in scara de bloc. “Noi executam o lucrare de izolare a apartamentelor in acest bloc. Nu am vazut-o cand a intrat in scara. Dupa ce am aruncat gunoiul, am intrat in scara si am auzit o bubuiala. Am iesit sa vad ce s-a intamplat si am vazut-o jos. Am sunat imediat la 112”, a declarat un muncitor al firmei care executa lucrarile de termoizolare ale blocului.

Asistenta de pe ambulanta a declarat ca in urma cazaturii, victima a suferit un stop-cardiorespirator, in urma caruia si-a pierdut viata. “Victima s-a aruncat de platforma blocului. A suferit un stop-cardiorespirator care ia fost fatal”, a declarat asistenta de pe ambulanta.

Echipajul SAJ sosit la fata locului nu a mai putut decat sa constate decesul tinerei.

Cadavrul femeii a fost trasportat de Medicina Legala la morga unde i se va face necropsie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-