Published On: lun, Noi 5th, 2012

Pentru ca sezonul rece este aproape, brailenii se plang de lucrarile de reabilitare

Share This
Tags

* Cetatenii orasului nostru, care locuiesc in zonele in care municipalitatea a Inceput lucrarile de racordare a strazilor la reteaua cu apa si canalizare sunt nemultumiti de faptul ca muncitorii care se ocupa de aceste  lucrari nu vor termina inainte de inceperea sezonului rece *

Cu putin timp inainte de inceperea sezonului rece, cetatenii din cartierul Brailita sunt cuprinsi de disperare. Oamenii se tem ca lucrarile de racordare a strazilor la reteaua cu apa si canalizare nu vor ajunge pana la ei, iar apa rezultata din topirea zapezii le va inunda din nou casele.

“Mai este putin timp pana se strica vremea si lucrarile nu vor ajunge pana la noi. Am strans bani sa ne cumparam ce ne trebuie dar degeaba. O sa vina primavara cand se topesc zapezile si iar ne intra apa in case”, a declarat Mirela Panait, braileanca cu domiciliul in cartierul Brailita.

Oamenii sunt de parere ca aceste lucrari de reabilitare trebuiau sa fie incepute mult mai devreme pentru a putea fi finalizate inainte ca iarna sa inghete tot. “Daca lucrarile erau incepute mai devreme acum nu mai aveam acesta problema. Vine iarna si nu se mai lucreaza, iar noi o sa ramanem tot fara canalizare. Jumatate de strada a fost reabilitata jumatate nu, avem si noi nevoie de apa si canalizare la fel ca si ceilalti oameni care le au deja”, a declarat Florica Mihai, din cartierul Brailita.

Nici strazile care au fost racordate la reteaua cu apa si canalizare nu sunt pe placul brailenilor. Oamenii reclama faptul ca, dupa fiecare ploaie, noroiul le da mari batai de cap si nu pot iesi din propriile case. Oamenii vor fi multumiti doar dupa ce santierele vor fi inchise, iar strazile vor fi asfaltate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-