Published On: mar, Noi 13th, 2012

Pentru ca nu si-au primit salariile de trei luni, angajatii CET-ului nu pornesc centrala mare

Share This
Tags

* In cursul zilei de astazi, liderul de sindicat se va intalni cu conducerea operatorului local de termoficare pentru a purta o discutie pe tema salariilor * Angajatii ameninta ca nu vor mai munci daca nu isi primesc drepturile salariale *

Dupa vestea care i-a bucurat pe toti abonatii CET-ului, vine si una mai putin placuta. Brailenii risca sa nu primeasca caldura in aceasta iarna, motivul fiind restantele la plata salariilor pe care compania de termoficare le are. In momentul de fata, fiind consumul relativ mic, casele brailenilor sunt incalzite cu ajutorul CAF-urilor, dar odata ce mercurul din termometre va scadea, acestea nu vor face fata solicitarilor, fiind nevoie de pornirea centralei mari de pe platforma de la Km 10. “Suntem foarte dezamagiti, se fac in curand trei luni de cand nu am mai primit salariile. Eu cred ca sefii nostri se tem, pentru ca nu cunosc noii membri din consiliul de administratie. Conform Ordonantei 109/2011, consiliul de administratie trebuie sa aleaga si sa faca un contract de mandat pentru directori, si nu stiu ce urmeaza sa se intample cu ei. Tot mai multi dintre colegii mei spun ca nu vor mai intra la munca si nu vor porni centrala mare daca nu isi primesc salariile”, a declarat liderul de sindicat, Gheorghita Parlog.

Cu putin timp inainte de venirea sarbatorilor de iarna, oamenii sunt cuprinsi de panica si se plang ca nu mai au cu ce sa isi plateasca facturile, care sunt din ce in ce mai mari.

Comentarii

comentariu

About the Author

-