Published On: vin, Noi 23rd, 2012

Pentru ca nu se pot apara, batranii “o iau pe coaja” de la cei tineri

Share This
Tags

* Tot mai des sunt semnalate la politie cazuri in care persoane de varsta a-III-a cad victimile celor mai tineri * Fara sa tina cont de faptul ca nu se pot apara de mania lor, tinerii isi arata maretia in fata persoanelor varstnice *

De cele mai multe ori, fara a avea vreo vina, persoanele varstnice cad victime in fata celor carora ar putea sa le fie parinti. La fel s-a intamplat si in cazul unui barbat in varsta de 67 de ani din satul Lanurile, comuna Viziru, care a fost agresat de vecinul sau de 30 de ani, pentru ca a avut indrazneala de a cere un obiect care ii apartinea.

“Saptamana trecuta, D.D in varsta de 67 de ani, din satul Lanurile, comuna Viziru, a sesizat lucratorilor Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru faptul ca, la data de 19 noiembrie a mers la domiciliul localnicului S.M de 30 de ani, pentru a lua o usa care ii apartine, si acesta l-a lovit in zona capului si a corpului cu un obiect dur. Victima urmeaza sa se prezinte la S.J.M.L.Braila in vederea eliberarii unui certificat medico-legal”, a declarat inspector principal de politie Jenel }ogor, purtator de cuvant al IPJ Braila. Tot saptamana trecuta, in municipiul Braila un barbat de 70 a primit o bataie sora cu moartea de la un barbat mai tanar cu 28 de ani, pe fondul unui conflict spontan.

“A.G in varsta de 70 de ani, din Braila, a reclamat la Politie faptul ca, in ziua de 7 octombrie la orele 13:30, in timp ce se afla pe Calea Calarasilor, pe fondul unui conflict spontan, a fost agresat fizic de D.I de 42 de ani, din municipiu. Victima a prezentat certificatul medico-legal, din care rezulta ca ii sunt necesare pentru vindecare 4- 5 zile de ingrijiri medicale”, a adaugat purtatoul de cuvant al IPJ Braila. In ambele cazuri, politistii au intocmit agresorilor dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente.

Comentarii

comentariu

About the Author

-