Published On: mie, Noi 28th, 2012

Pentru ca nu au primit o educatie corespunzatoare, copii de 10 ani au devenit infractori

Share This
Tags

* Politistii au descoperit faptul ca doi minori in varsta de 10, respectiv 11 ani sunt autorii unui furt calificat *

Lipsa pezentei unui parinte, sau a celor 7 ani de acasa s-a facut cunoscuta in cazul a doi elevi din judetul Braila, care au demonstrat ca infractiunile nu sunt numai pentru oameni mari.

Acestia s-au indeletnicit in a pune la cale un plan destul de maret pentru imaginatia lor inca frageda, de a sustrage fraudulos bani din locuinta unui vecin.

Infractiunea a avut loc in cursul acestei saptamani in comuna Galbenu. Pagubitul a reclamat la politie faptul ca, persoane necunoscute au patruns in locuinta sa de unde au sustras o suma importanta de bani. Nimeni nu s-a gandit ca aceasta grozavie ar putea sa fie comisa de doi copii, care, la varsta frageda pe care o au, singura lor preocupare ar trebui sa fie scoala.

“Saptamana aceasta, F.S din comuna Galbenu, a sesizat la Politie, prin apelul de urgenta 112, faptul ca persoane necunoscute au patruns în locuinta lui si i-au sustras suma de 1.775 de lei. Politistii de la postul de politie comunal au desfasurat cercetari si au stabilit ca principalii suspecti ai furtului sunt minorii B.} in varsta de11 ani si F.F de 10 ani, ambii avand domiciliul in comuna Galbenu”, a declarat inspector principal de politie, Jenel }ogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Agentii au recuperat de la cei doi minori suma de 1.435 de lei, iar diferenta de 340 de lei a fost cheltuita de micuti in interes personal, cel mai probabil pe “dulciuri si jucarii”, avand in vedere varsta pe care o au cei doi.

Comentarii

comentariu

About the Author

-