Published On: vin, Noi 9th, 2012

Un brailean a plecat de acasa sa faca inconjurul lumii

Share This
Tags

* Mindroasa Vasile a mai parasit domiciliul dar numai pentru perioade scurte de timp *

Sotia barbatului in varsta de 39 de ani, din comuna Mircea Voda, a fost cea care a sesizat la Politie, prin apelul de urgenta 112, faptul ca, in ziua de 6 noiembrie, in jurul orelor 15.00, sotul ei, Mindroasa Vasile, de 45 de ani, a plecat in mod voluntar de la domiciliu si nu s-a mai intors.

“Echipa de cercetare din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Ianca a efectuat verificari si a stabilit ca barbatul a plecat cu bicicleta de acasa intr-o directie necunoscuta,  afirmând ca doreste sa faca inconjurul lumii. S-a mai stabilit ca disparutul, care are afectiuni psihice, a mai parasit voluntar domiciliul, dar pentru perioade scurte de timp, cel mult o zi. Din declaratia reclamantei a rezultat ca acesta a plecat de la domiciliu cu o bicicleta”, a declarat inspector principal de politie, Jenel }ogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Barbatul are o inaltime de 1,82 metri, greutatea de 90 de kg, corpolenta normala, par grizonat si scurt, fata ovala, frunte mijlocie si ochi caprui.

La data disparitiei barbatul purta vesta din piele neagra, pulover gri din lâna, pantalon de trening de culoare albastru si o pereche de pantofi din piele maro.

Cine poate da relatii despre barbatul disparut este rugat sa apeleze gratuit, numarul pentru urgente 112, sau 0239/606.100, interior 20162, la Biroul Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-