Published On: joi, Noi 29th, 2012

Pentru anul 2013, Ministrul Muncii promite mai multe angajari

Share This
Tags

* Dezastrul cel mai mare este in asistenta sociala unde avem peste 10.000 de locuri de munca neocupate la nivel national *

Incepand de anul viitor, angajarile in sistemul public se vor face respectand raportul de 1 la 1, nu de 1 la 7, ca pana acum, a declarat ministrul Muncii, Familiei si Protecaiei Sociale, Mariana Campeanu. Asta inseamna ca pentru fiecare angajat plecat din sistem va corespunde o angajare. In prezent, la sapte posturi eliberate se face o singura angajare.

„O sa incercam sa eliminam raportul de 1 la 7 si sa introducem raportul de 1 la 1. La anul, pe acest principiu vom merge, iar eu pot sa va spun ca dezastrul cel mai mare este in asistenaa sociala unde avem peste 10.000 de locuri de munca neocupate la nivel naaional”, a subliniat Mariana Campeanu, intr-o conferinta de presa.

Potrivit ministrului, in 2013 nu numai ca se va renunaa la raportul de 1 la 7, ci se va merge pe principiul „daca pleaca cineva, angajam imediat”. „Pana acum, in urma angajarilor facute in poliaie, pentru ca erau sate fara poliaisti, sau in spitale, unde stii ce probleme au fost, sau in invaaamant, unde s-au deblocat posturi administrative, ne-am incadrat in procentul cu cheltuielile in PIB si la fel vom face si la anul, cand vom mai face angajari pe locurile bugetate”, a mai spus Mariana Campeanu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-