Published On: joi, Noi 29th, 2012

Pentru a evita orice neplacere ISU verifica sectiile de votare

Share This
Tags

* Cele 282 de locatii unde se vor organiza sectii de votare sunt verificate pe linia securitatii la incendiu de lucratorii inspectoratului pentru situatii de urgenta * Pana pe 9 decembrie vor fi distribuite pliante cu mesajul campaniei “Tu decizi! voteaza legal!” *

De la inceputul campaniei, lucratori ai Inspectiei de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Dunarea” al judetului Braila desfasoara activitati de indrumare si control pe linia securitatii la incendiu in locatiile din judetul Braila unde se vor organiza sectii de votare cu ocazia alegerilor pentru Camera Deputatilor si Senat, din 9 decembrie.

“Pana la aceasta data, au fost verificate 176 sectii de votare din totalul de 282 organizate in municipiu si judet. In aceste locatii, impreuna cu politisti de la posturile de politie comunale, de la Biroul de Proximitate si compartimentul Analiza si Prevenirea Criminalitatii au afisat in locuri cu mare vizibilitate si materialele promotionale ale campaniei de prevenire „Tu decizi! Voteaza legal!”.

Specialistii I.S.U. Braila au urmarit aspectele preventive legate de asigurarea dotarii spatiilor cu mijloace tehnice de aparare impotriva incendiilor, marcarea si mentinerea libera in permanenta a cailor de acces, evacuare si interventie, exploatarea in conditii de siguranta a instalatiilor electrice ce echipeaza constructiile, precum si asigurarea masurilor de limitare a propagarii incendiilor”, se arata [ntr-un comunicat emis de Biroul de presa al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Acestia au avut in vedere ca, pe cat posibil, sectiile de votare sa se amenajeze la parterul cladirilor, iar amplasarea cabinelor de votare sa se realizeze fara a bloca accesul la mijloacele de aparare impotriva incendiilor care echipeaza constructiile. Efectivele tuturor structurilor Ministerului Administratiei si Internelor, reprezentate la nivelul judetului Braila, vor desfasura, pana pe data de 9 decembrie, intalniri cu cetatenii cu drept de vot atat in mediul urban, cat si in mediul rural, si le vor adresa recomandari preventive sustinute de pliantele care contin mesajul campaniei de informare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-