Published On: mie, Noi 7th, 2012

Pentru a evita inselaciunile, garda Financiara sfatuieste operatorii economici cum sa se fereasca de controalele false

Share This
Tags

*  In urma sesizarilor  primite cu privire la persoane care pretind a fi reprezentanti ai garzii financiare, aceasta informeaza operatorii economici cum se pot feri de acest tip de inselaciune *

Diverse persoane au incercat sa intimideze reprezentantii operatorilor economici pretinzand a fi reprezentanti ai Garzii Financiare. Pentrua evita astfel desituatii tot mai des semnalate in ultima perioada garda financiara ofera cateva sfaturi.

Primul aspect pe care operatorii economici controlati trebuie sa il aiba in vedere este faptul ca la orice control al garzii financiare participa minimum doi comisari. Fiecare dintre acestia trebuie sa prezinte legitimatia de control, insigna de imputernicire si ordinul permanent de serviciu si safie inscris in Registrul Unic de Control. in cazul in care exista suspiciuni legate de identitatea sI calitatea oficiala de comisar a persoanelor care vor sa efectueze controlul, se poate obtine confirmarea seriei si numarului legitimatiei de control prin apelarea numarului de telefon al sectiei garzii finaciare din judet.  in cazul in care de la garda financiara va este infirmata identitatea persoanei care a venit sa va controleze trebuie sa raportati acest infactiunea de uzurpare a calitatii oficiale al numarul de urgenta 112.

Informatii referitoare la drepturile si obligatiile atat ale comisarilor de la garda financiara cat si ale contribuabililor verificati sunt publicate sI potfi consultate oricand si pe wesite la adresa http://www.gardafinanciara.ro/informatii-utile/drepturi-si-obligatii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-