Published On: Soare, Noi 25th, 2012

Pentru a combate infractionalitatea, GBS doreste monitorizarea video si in licee

Share This
Tags

* Presedintele Consiliului Judetean a declarat in cadrul ultimei conferinte de presa ca intentioneaza ca de anul viitor sa extinda sistemul de supraveghere video si in liceele din braila *

Pentru a combate infractionalitatea din liceele brailene, presedintele Consiliului Judetean doreste sa instaleze sistemul de supraveghere video care sa preia imagini de la fata locului non stop. Gheorghe Bunea Stancu, se gândeste ca de anul viitor sa implementeze ideea municipalitatii, dar în scopul de a monitoriza video toate liceele din Braila. Si acest lucru ar putea fi fiabil, doar daca va exista un acord scris cu Primaria de a racorda sistemul de monitorizare video al unitatilor de învatamânt la cel deja existent.

“Propun ca din banii bugetului pe 2013 sa alocam o suma de bani prin intermediul ATOP, pentru monitorizarea video a liceelor. Este un drept al normalitatii de interes public. Poate reusim sa facem un sistem separat pentru liceele din Braila”, a declarat presedintele Consiliului Judetean.

Sistemul de supraveghere video a intrat in functiune saptamana trecuta, iar cu ajutorul celor 266 de camere montate in 69 de zona pe raza municipiului Braila, se vor prelua imagini de la fata locului 24 de ore din 24, 365 de zile pe an care vor fi utile atat pentru Politie si Jandarmerie cat si de UPU.

Comentarii

comentariu

About the Author

-