Published On: joi, Noi 15th, 2012

Pe premiza ca lumea nu iese la urne, primarul vrea mai putine buletine de vot

Share This
Tags

* Avand in vedere faptul ca in ultimii 10 ani braila nu a avut o prezent la urne mai mare de 40%, primarul se gandeste sa reduca numarul de buletine de vot *

In ceea ce priveste alegerile parlamentare, primarul municipiului Braila, Aurel Simionescu a marturisit ca nu au intampinat probleme administrative, spatiile de votare fiind aceleasi ca cele de la alegerile locale.

“La locale a fost treaba noastra, ca sa spun asa, la parlamentare este treaba Prefecturii. Ei sunt mai exigenti, noi am mers cu 2200, 2300 de votanti in sectie, noi presupunem ca se vor prezenta 2000 de oameni insa nu va fi asa. Desi de data asta nu conteaza numarul de participanti, eu spun ca avem inca o data niste cifre imense la buletinele de vot pe care trebuie sa le facem, adica 336 de mii de buletine de vot. Dintre aceste buletine vor ramane cu certitudine mai mult de jumatate din ele nefolosite. Din punctul meu de vedere este o cheltuiala absolut inutila”, a declarat primarul Aurel Simionescu.

Edilul sef considera ca prezenta la urne a electoratului brailean nu va depasi un procent de 40%.

* Primarul a interzis afisarea materialelor electorale pe strada Grivita

In ceea ce priveste afisarea materialelor electorale, Aurel Simionescu a declarat ca s-au finalizat toate procedurile, toate partidele primind autorizatiile necesare de la Braicar si Electrica.

“Deocamdata nu avem probleme administrative deosebite. Au fost cateva discutii in legatura cu postarea unor afise electorale, dar s-au rezolvat in mod amiabil, zic eu”, a marturisit Aurel Simionescu.

Primarul a interzis afisarea de materiale electorale pe strada Grivita, tinand cont de faptul ca a fost proaspat modernizata. Desi nu i-a fost deloc usor, candidatul ARD pe Colegiul 2 la Camera Deputatilor, Alexandru Nazare se pare ca s-a conformat ordinelor Primariei si si-a strans bannerele din aceasta zona.

Comentarii

comentariu

About the Author

-