Published On: joi, Noi 8th, 2012

O veste buna pentru braileni, de saptamana viitoare caloriferele vor emana caldura

Share This
Tags

* Brailenii nu vor dardai de frig in aceasta iarna * Acest lucru reiese cel putin din cele declarate de primarul aurel simionescu *

Primarul Aurel Simionescu a declarat ca pana in acest moment s-a efectuat plata a un milion de lei catre furnizorul de gaz metan, suma fiind data in avans.

“In legatura cu incalzirea centralizata, centralele de cvartal de bloc au pornit deja. Eu am facut o plata de un milion lei pentru gazul ce va fi furnizat in avans. Sper ca in primele zile ale saptamanii viitoare sa avem caldura in apartamentele din Braila. Au fost efectuate probe de cei de la CET pentru a putea furniza agent termic catre populatie”, a declarat primarul Aurel Simionescu.

In ceea ce priveste achizitia de centrale termice si convector, edilul a mentionat ca au fost depuse 70 de cereri, iar la 43 de persoane s-au acordat ajutoarele respective. Pe aceasta procedura si restul populatiei va intra in posesia sprijinului financiar.

“Sunt oameni care si-au montat centralele si acum vin cu respectiva chitanta pentru a li se da ajutorul financiar”, a mai zis primarul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-