Published On: mar, Noi 27th, 2012

O tanara a fost santajata cu fapte compromitatoare

Share This
Tags

* O tanara, in varsta de 18 ani, a reclamat la politie ca un barbat de 24 ani, din braila, o ameninta cu acte de violenta si, prin relatarea unor fapte nereale sau imaginare compromitatoare, ii solicita suma de 1.500 euro *

Politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale au inceput imediat  cercetarile si au stabilit ca partea vatamata s-a cunoscut cu tanarul pe un site de socializare si acesta i-a promis ca ii gaseste un loc de munca in strainatate si ca vor pleca impreuna.

“Dupa mai multe discutii, victima a inteles ca este vorba despre cu totul altceva decat un loc de munca si a refuzat sa il mai insoteasca in strainatate, asa cum s-au inteles initial. Din acel moment, tanarul a inceput sa-i adreseze amenintari cu acte de violenta atat ei, cat si familiei acesteia. In aceasta dimineata (n.r. 27 noiembrie), politistii au realizat prinderea in flagrant a braileanului, gasind asupra lui suma de 1.000 de lei, bani primiti de la victima cu cateva minute inainte. Tanarul a fost retinut pe ordonanta, pentru primele 24 de ore, urmand ca maine, 28 noiembrie, sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul savarsirii infractiunii de santaj”, a zis inspector principal de politie Jenel Sogor, purtatorul de cuv@nt al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-